Specialistläkare Stockholm

Kontakt Läs mer

Jag heter Bo Kuritzén och är en specialistläkare för dig som bor i Stockholm.

Jag har många års erfarenhet bakom mig och är specialist inom internmedicin, därför lovar jag dig att du kommer få den sjukvård du söker.

Mina specialistkunskaper inom internmedicin omfattar bland annat mage, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, lungor, allergiska besvär, astma, vätskeansamling, ledvärk och hormoner. Som din specialistläkare erbjuder jag även sjukvård för dig som besväras av diabetes, övervikt, impotens, ångest osv. Skulle du uppleva eventuella besvär med någon av ovanstående punkter och behöver en läkare- ring mig redan idag, så bokar vi in en tid för dig!

Specialistläkare Stockholm

Dessutom har jag under åren valt att bredda min kompetens som specialistläkare genom att jag tjänstgjort på öron-, näs- och halsklinik, på neurologisk universitetsklinik och på undervisningssjukhus med fokus på alkohol- och olika sorters drogproblematik. Jag kan alltså erbjuda dig professionell vård och snabba akuttider för dig i Stockholm, oavsett vilka dina besvär skulle vara.

Att få tag på en specialistläkare ska inte behöva vara något problem. Som patient hos mig garanterar jag dig vård utförd med största kunskap utan onödigt långa väntetider. Ring, maila eller besök vår klinik som du finner på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm- nära Stureplan.

Du är varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning