Om mig och vad jag hjälper patienter med

Är du i behov av en professionell och kunnig läkare i Stockholm ska du ta kontakt med mig. Jag heter Bo Kuritzén och jag är din privata doktor. Jag har bred kompetens och mångårig erfarenhet inom internmedicin.

Läkare

Att få tag på en bra läkare i Stockholm, snabbt och enkelt, är inte alltid lätt. Hos mig garanterar jag att du alltid får vård av hög kvalitet med specialistkunskap utan långa väntetider och köer. Alltid väl bemött!

Jag är specialiserad inom internmedicin vilket omfattar mage, lever, galla, hjärta, lungor, allergi, ledvärk, övervikt och hormoner. Jag har dessutom breddat min kompetens genom tjänstgöring på öron-, näs- och halsklinik, på neurologisk universitetsklinik och även på undervisningssjukhus med inriktning på alkohol- och annan drogproblematik. Jag kan med andra ord hjälpa dig oavsett vilka typer av besvär du upplever, samt erbjuda akuttider och sjukvård för dig som bor i Stockholm, oavsett vilka dina problem skulle vara.

Bra läkare

Har du precis som många andra tröttnat på att få träffa olika läkare varje gång du söker hjälp inom öppenvården? Vill du kunna känna ett förtroende för din doktor samt att denna besitter i stor omfattning rutin och kunskap? Du kan själv hitta den läkare som erbjuder dig allt detta, utan krångel och långa väntetider. Välj en privat doktor Stockholm!

Ta din hälsa på allvar och se till att du får komma till rätt läkare som ansvarar för dig på bästa sätt.

Du kanske tycker att det känns svårt att veta vilken privat doktor Stockholm du ska vända dig till. Var kräsen och välj omsorgsfullt, det är din hälsa det handlar om! Lösningen kan vara att söka sig till en mottagning där läkaren har bred kompetens och solid erfarenhet. Exempelvis Doktor Bo Kuritzén Leg. läkare som har sin specialitet inom internmedicin samt erfarenhet av att behandla patienter inom alkoholproblematik. Då har du hittat din skicklige och kompetente privat doktor Stockholm.

Privat doktor Stockholm

Letar du efter en professionell privatläkare? Jag heter Bo Kuritzén och är en privatläkare för dig i Stockholm.

Jag har stor erfarenhet och är specialist inom internmedicin, därmed lovar jag dig att du kommer få den sjukvård du behöver. Mina kunskaper kring internmedicin omfattar bland annat mage, lever, bukspottkörtel, galla, hjärta, astma, lungor, allergiska besvär, vätskesamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc.

Som din privatläkare i Stockholm kan jag erbjuda sjukvård för dig som upplever problem med diabetes, övervikt, impotens etc. Upplever du besvär med någon av ovanstående punkter och behöver hjälp- kontakta mig så ser vi till att du får vård skräddarsydd efter dina besvär!

Privatläkare

Mina specialistkunskaper inom internmedicin omfattar bland annat mage, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, lungor, allergiska besvär, astma, vätskeansamling, ledvärk och hormoner. Som din specialistläkare erbjuder jag även sjukvård för dig som besväras av diabetes, övervikt, impotens, ångest osv. Skulle du uppleva eventuella besvär med någon av ovanstående punkter och behöver en läkare- ring mig redan idag, så bokar vi in en tid för dig!

Specialistläkare

Hjärtläkare

Som hjärtläkare i Stockholm är min specialitet är internmedicin. Det omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens).

Hjärtläkare

Hjärtdoktor

Som hjärtdoktor i Stockholm har jag bred kunskap och lång erfarenhet. Min specialistkunskap omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens).

Hjärtdoktor

Magspecialist

Letar du efter en magspecialist i Stockholm? Har du problem med magen? Lider du av magsmärtor eller andra åkommor? Du har hittat helt rätt.

Magspecialist

Magtarmspecialist

Jag är stolt över att kunna kalla mig magtarmspecialist i Stockholm. Jag har arbetat inom sjukvården i många år och har gedigen kunskap. Jag har specialistkunskap inom internmedicin som omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens).

Magtarmspecialist

Specialistläkare IBS

Har du problem med magen och misstänker att du lider av ibs? Då behöver du genast komma i kontakt med en specialistläkare ibs.

Du löper inte risk att dö men skulle det visa sig att du har en irriterad tjocktarm, dvs ibs eller en liknande åkomma, är du värd att få hjälp så snart som möjligt. Det florerar många rykten om vad ibs innebär.

Kort beskrivet är det helt ofarligt och har inget att göra med cancer eller inflammation. Däremot kan symtomen kännetecknas av bl a oregelbunden avföring, obehagskänsla, buksmärtor, oregelbundna toalettbesök etc. Därför bör den som regelbundet känner av några av dessa symtom omedelbart söka upp en specialistläkare ibs.

Idag känner man inte till den egentliga orsaken till ibs. Psykologiska faktorer kan både utlösa och förstärka symtomen. Däremot är karaktärsdragen varierande så det är inte alltid så enkelt att konstatera orsaken. För att ställa en ibs diagnos när patienten kommer i kontakt med sin specialistläkare ibs så utgår man till stor del ifrån den sjukdomshistoria patienten berättar om. Hittar inte din specialistläkare ibs någon tydlig faktor till dina besvär vid kroppsundersökningen kan det vara aktuellt med laboratorietester för att antingen konstatera eller utesluta andra former av diagnoser, så som exempelvis tjocktarmscancer, laktosintolerans, inflammatorisk tarmsjukdom, mikroskopisk kolit, glutenintolerans etc.

Specialistläkare IBS

Sömnspecialist

Visste du att upp till var tredje person har lindriga eller kraftfulla sömnsvårigheter varje vecka i Sverige? Det har visat sig ha en rad olika förklaringar till varför sömnproblem uppkommer och fortsätter. Känner du att dina problem är mer än temporära bör du söka upp en sömnspecialist Stockholm och få en förklaring till varför just du drabbats av regelbundna problem med nattsömn.

Ofta, men långt ifrån alltid, beror sömnsvårigheter på nervösa anspänningar och oro i kroppen. Det är inte ovanligt att detta leder till en ond spiral där det ena påverkar det andra. Sover man dåligt presterar man sämre. Eller så får man svåra koncentrationssvårigheter dagtid och det blir allt svårare att komma till ro. När detta som tidigare inte berott på psykiska problem, får fortsätta månad efter månad, leder problemen ofta till just mental ohälsa. Istället för att utreda vad som är kopplat till den fysiska och psykiska hälsan, så tycker din sömnspecialist Stockholm att det är bättre att du söker hjälp så fort som möjligt för att begränsa orsaken.

Sömnspecialist Stockholm

Du kanske tycker att det känns svårt att veta vilken privat doktor Stockholm du ska vända dig till. Var kräsen och välj omsorgsfullt, det är din hälsa det handlar om! Lösningen kan vara att söka sig till en mottagning där läkaren har bred kompetens och solid erfarenhet. Exempelvis Doktor Bo Kuritzén Leg. läkare som har sin specialitet inom internmedicin samt erfarenhet av att behandla patienter inom alkoholproblematik. Då har du hittat din skicklige och kompetente privat doktor Stockholm.

Du finner mig på Birger Jarlsgatan 44.

Om du vill boka tid eller fråga någonting kan du ringa mig eller skicka ett mejl:

Tel: 070-5550270

Mejladress: bo@kuritzen.se

Stockholm

Att drabbas av alkoholism kan vara förödande för både den som är beroende samt nära anhöriga. Alla drabbas på ett eller annat sätt av den lömska sjukdomen som det faktiskt är. Om du är osäker på huruvida du är beroende eller inte så kan du kontakta en läkare för att få rådgivning kring detta med alkoholism. Det finns även vissa aspekter man kan kolla på, till exempel:
 • Ångest kring ditt alkohol-drickande
 • Minnesluckor när du har intagit alkohol
 • Behov av en återställare dagen efter
 • Att du har ett sug efter alkohol
 • Abstinens när du är nykter
 • När man inte kan kontrollera mängden av sitt drickande
 • Du dricker i smyg
 • Du dricker för ofta och för mycket

Alkoholism

Alkohol

Ungefär 10 % av den manliga delen av befolkningen och närmare 5 % av alla kvinnor har problem att hantera alkohol. Att vara alkoholmissbrukare innebär att man regelbundet konsumerar alkohol- vanligtvis i stora mängder. Ett beroende börjar då växa fram och man förlorar snabbt förmågan att kontrollera sitt intag. Det finns givetvis hjälp att söka för dig som behöver stöd i avvänjning.

Alkohol

Alkoholism behandling

Ofta tror man att man alkoholism behandling Stockholm är för andra. Absolut, men det gäller även dig. Alla är värda att leva ett sunt och hälsorikt liv med en bra livskvalité. Känner du att suget efter alkohol finns ”där” på ett onormalt sätt kan du inte bara söka alkoholism behandling Stockholm, du bör göra det! När du väl kommit till insikt med att söka stöd behöver du rätt sorts hjälp.

Alkoholism behandling

Alkoholmissbruk

Cirka 10 % av den manliga befolkningen och upp till 5 % av kvinnorna i landet lider av någon form av alkoholmissbruk. Sjukdomen innebär att man regelbundet konsumerat alkohol, ofta i stora mängder. Ett beroende växer då fram och man förlorar fort förmågan att kontrollera drickandet. Självklart finns det hjälp att söka för dig som vill genomgå en behandling.

Känner du igen dig i detta? Har du någon närstående med eventuella problem kring alkoholmissbruk i Stockholm? Eller är du själv i behov av rådgivning och hjälp? Tveka inte en sekund att kontakta mig, Bo Kuritzén! Din professionella privatläkare i Stockholm. Jag kan hjälpa dig och självklart är du anonym.

Alkoholmissbruk

Alkoholproblem

Känner du att det har gått överstyr med dina egna dryckesvanor? Funderar du på att söka dig till en privatläkare alkoholproblem ligger du eller redan befinner dig i farozonen för alkoholism. Som man säger i dagligt tal. Det finns vissa kännetecken som ger en tydlig bild om du är i farozonen. Har du:
 • alkoholabstinens
 • återställarbehov
 • tål du stora mängder alkohol utan att bli berusad
 • eller att du har förlorat kontrollen över ditt alkoholintag

så är det bara några varningssignaler som man i allra högsta grad ska ta på allvar. När man kommer till insikt och erkänner för sig själv att alkoholen kommer före familj och vänner, arbete och andra åtagande, så är det både tydligt och en bra idé att komma i kontakt med en erfaren privatläkare alkoholproblem.

Alkoholproblem

Rattfylleri

Rattfylleri är ett trafikbrott mot att hantera ett motordrivet fordon med en otillåten mängd alkohol i blodet. Cirka 90 % av alla personer som åker fast för rattfylleri, både i Stockholm och i resten av landet,  är alkoholister. Har du eller någon du känner problem med alkohol är du välkommen att kontakta mig, Bo Kuritzén. Jag är en specialistläkare med fokus på bland annat alkohol och alkoholmissbruk. Jag är din hjälp när du eller din närstående åkt fast för rattfylleri i Stockholm.

Rattfylleri

Visste du att allergi är en av våra största folksjukdomar. Uppemot var femte person i Sverige är idag drabbade och de allra vanligaste allergierna är pälsdjurs- och pollenallergi. Det finns även många som också har besvär av olika födoämnen och kvalster. Helt och hållet är inte orsakerna klarlagda men risken för att få allergi är vanligare idag än för tjugo år sedan. Har en eller rent av båda föräldrarna allergi så ökar tyvärr riskerna för att ens barn också kommer att drabbas. Har du drabbats gör du rätt i att söka upp en privatläkare allergi Stockholm som hjälper dig med att konstatera vilken typ av allergi du drabbats av.

Allergi beror på att immunförsvaret i kroppen överreagerar när det kommer i kontakt med ämnen som egentligen inte är farliga.

Allergener, som de här retande ämnena kallas, kan ge upphov till allergiska symtom där de fastnar i nässlemhinnan eller de nedre luftvägarna. Allergi kan också vara säsongsbundet där symptomet endast visar sig vissa delar av året. Eftersom det kan vara svårt att fastslå vilken typ av allergi just du har drabbats av bör du söka upp en privatläkare allergi Stockholm.

Allergi

Pollenallergi

Pollenallergi, även kallat hösnuva, är besvär som brukar uppstå när pollenkorn kommer i kontakt med dig. Säsongen påbörjas tidigt på våren och pågår långt in på hösten. Beroende på hur mycket och vilken typ av pollen som finns i luften regleras besvären.

Björkpollen och gräspollen är de allra vanligaste typerna man brukar reagera på. De flesta känner att de receptfria medicinerna som finns på Apoteket hjälper, medan andras pollenallergier kan leda till astma som man behöver få behandling för av läkare. Pollenallergi kan vara ärftlig, men är inget som är garanterat.

Pollenallergi

Misstänker du att drabbats av astma och – eller allergi? Detta bör utredas så att du får den hjälp du behöver för att leva ett så bekymmerfritt liv som möjligt. Det finns olika typer av astma så det är viktigt att utreda vad just din astma uppstår av. Det finns allergisk astma och icke-allergisk astma. Att besöka astma läkare Stockholm är ett klokt och genomtänkt beslut. Få expertis hjälp och hitta den bästa medicinska lösningen för just dig. Man beskriver ett astmaanfall som att ett band dras åt över bröstkorgen, som att andas genom ett sugrör eller som ett kraftigt tryck över bröstet. Vet man inte om att det är astma man har så kan det kännas mycket obehagligt och kan ge en ångestkänsla. Så om du funderar på att det är astma som du kanske går omkring med så sök upp en duktig astma läkare Stockholm och påbörja en utredning. I en utredning så kommer din lungfunktion att mätas samt att det kan utföras olika allergitester. Idag finns det flera effektfulla mediciner som hjälper dig med astma.

Astma kan uppkomma i vilken ålder som helst, dock är det vanligare att man utvecklar astma i barnåren. Att man får astma kan bero på flera olika aspekter. Miljö, livsstil samt arv kan vara olika faktorer som gör att man utvecklar astma.

Astma

Det är många olika orsaker som kan ligga bakom att du känner bröstsmärtor, men oavsett vilket så är det viktigt att du tar smärtan på allvar. Jag är specialist inom internmedicin, som omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens). Hos mig får du rådgivning och behandling av bröstsmärtor i Stockholm.

Kontakta mig redan idag!

Bröstsmärtor

Jag erbjuder dig behandling av buksmärtor i Stockholm. Jag heter Bo Kuritzén och är en professionell privatläkare.

Min specialitet är internmedicin, som omfattar bl.a. mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens). Jag behandlar alla typer av buksmärtor i Stockholm.

Kontakta mig så hjälper jag dig med dina magproblem och buksmärtor. Min mottagning finner du på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

Buksmärtor

IBS

Har du problem med magen och misstänker att du lider av ibs? Då behöver du genast komma i kontakt med en specialistläkare ibs.

Du löper inte risk att dö men skulle det visa sig att du har en irriterad tjocktarm, dvs ibs eller en liknande åkomma, är du värd att få hjälp så snart som möjligt. Det florerar många rykten om vad ibs innebär.

Kort beskrivet är det helt ofarligt och har inget att göra med cancer eller inflammation. Däremot kan symtomen kännetecknas av bl a oregelbunden avföring, obehagskänsla, buksmärtor, oregelbundna toalettbesök etc. Därför bör den som regelbundet känner av några av dessa symtom omedelbart söka upp en specialistläkare ibs.

Specialistläkare IBS

Magsmärtor

Internmedicin omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens). Jag är specialist på magsmärtor och kan hjälpa dig i Stockholm.

Jag har lång erfarenhet och kunskap av behandling av magsmärtor i Stockholm. Det har jag sysslat med i många år – jag vet hur jag kan hjälpa dig. Kontakta mig redan idag!

Magsmärtor

Att känna sig nedstämd och sorgsen är inget ovanligt och kan hända alla. Det är en del av livets gång- det går upp och ned. Men skulle det vara så att du upplever detta tillstånd som ihållande kan fallet vara så att man fallit in i en depression. Orsakerna kan vara många, så som stress, olika former av tragedier och konflikter med närstående. Ibland finns dock ingen direkt anledning till vad som kan ha framkallat depressionen. Lite drygt hälften av landets kvinnor och cirka en fjärdedel av männen genomgår någon gång i livet någon form av nedstämdhet eller värre, som man ibland behöver hjälp att behandla.

Om du eller någon du känner är drabbad av depression kan det finnas många olika orsaker som ligger bakom. Det är en sjukdom som många drabbas av och symptomen varierar, men med rätt behandling går det att behandla.

Depression

Har du problem med att få bukt på din diabetes har du hamnat rätt! Mitt namn är Bo Kuritzén och jag har stor kunskap och lång erfarenhet av behandling av diabetes i Stockholm.

Diabetes är en av våra större folksjukdomar och i Sverige räknar man med att det finns minst 300 000 diabetiker. Hormonet insulin reglerar mängden glukos (blodsocker) som vi har i blodet. Drabbas man innebär det att mängden glukos i blodet ökar, vilket då resulterar i att du får för hög sockerhalt i blodet. I det långa loppet kan det orsaka skador på njurar, ögon samt fötter.

Privatläkare diabetes Stockholm

Sockersjuka

Jag är utbildad läkare och specialist inom internmedicin. Det vill säga bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens).  Jag har lång erfarenhet och gedigen kunskap om sockersjuka i Stockholm.

Till dig som lider av sockersjuka i Stockholm – kontakta mig för rådgivning och behandling.

Sockersjuka

Typ 2 diabetes

Typ 2 diabetes är en av Sveriges största och vanligaste folksjukdomar. Idag räknar man med att det i landet finns över 300 000 diabetiker. Hormonet insulin reglerar mängden glukos (blodsocker) som vi har i blodet. I och med att man drabbas av diabetes ökar då mängden glukos i blodet. Drabbas du av typ 2 diabetes produceras fortfarande insulin i kroppen, fast inte tillräckligt mycket. Detta resulterar då i att man får för hög sockerhalt i blodet. Med tiden kan detta orsaka skador på njurar, ögon samt fötterna. 

Typ 2 diabetes är en form av vuxen- eller åldersdiabetes som nästan alltid debuterar efter 40 års ålder och behandlas med tabletter, insulin och med andra mediciner som påverkar produktionen av GLP-1, ett kroppseget hormon som påverkar bland annat insulinfrisättningen. Diabetes kan vara en ärftligt, men kan också vara ett resultat av dina levnadsvanor. Vanligen orsakat av fetma, förhöjt blodtryck, graviditet, stress eller rökning.

Typ 2 diabetes

Lider du av erektionsproblem? Impotens är vanligare med stigande ålder. I åldrarna 65-74 år har kanske hälften av männen impotensproblem. Hos Bo Kuritzén får du professionell hjälp med erektionsproblem i Stockholm.

Erektionsproblem

Erektion

Impotens är oförmåga att uppnå eller bibehålla erektion tillräcklig för en tillfredsställande sexuell aktivitet. Det finns både kroppsliga och psykiska orsaker till sviktande potens. Jag är privatläkare och specialist inom erektionsproblem i Stockholm. Jag sysslar med diagnostik och behandling av impotens eller erektil dysfunktion.

Erektion

Potensproblem

Hormonerna styr det som händer i kroppen. Hormonsystemet är uppbyggt av körtlar som i sin tur producerar signalämnen. Med hjälp av blodet transporteras de framåt så de når ut till kroppens alla delar, och påverkar bestämda celler. Vår kropp styrs till stor del av de hormoner vi har i kroppen- bland annat tillväxt, könsmognad, fortplantning, ämnesomsättning etc.

Bor du i Stockholm och har funderingar kring dina hormoner? Tveka inte att slå mig en signal för rådgivning och svar på eventuella frågor! Jag har specialistkunskap inom detta område och många års erfarenhet.

Hormoner

Testosteron

Har du frågor eller behöver du rådgivning om testosteron i Stockholm? Kontakta mig så hjälper jag dig.

Testosteron

Lider du av ledvärk? Letar du efter behandling och hjälp i Stockholm? Då ska du ta kontakt med mig. Jag heter Bo Kuritzén och är privatläkare. Jag är specialist inom internmedicin och erbjuder dig behandling och rådgivning av ledvärk i Stockholm.

Ledvärk

Jag har lång erfarenhet av att hjälpa människor med sömnsvårigheter i Stockholm. Jag är specialiserad inom intermedicin som omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens).

Sömnsvårigheter

Sömn

Vårt behov av sömn är helt beroende av hur effektiv sömnen är. Man brukar säga att man behöver mellan sex och nio timmars sömn på en natt. Det är enkel matematik- sömn är grunden till din hälsa!

Upplever du att din sömn orsakar problem och att det påverkar din vardag? Jag har under många år arbetat med patienter som lider av sömnbesvär. Du är varmt välkommen att kontakta mig för min rådgivning eller vid eventuella frågor.

Sömnspecialist Stockholm

Trötthet

Jag har lång erfarenhet av behandling av trötthet i Stockholm. Jag har mångårig erfarenhet från sjukvården. Min specialitet är internmedicin, som omfattar bland annat mage och tarmar, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta och övrig cirkulation, lungor (ex astma o bronkit), allergiska besvär, ödem (vätskeansamling i kroppen), ledvärk, övervikt och hormoner (ex diabetes, övervikt och impotens).

Behöver du hjälp med trötthet i Stockholm? Kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig.

Trötthet

Ångest är intensiva känslor av rädsla och oro, vilket de flesta någon gång har känt. För de flesta är ångest känslor kopplade till något hemskt som i sin tur ofta är kopplat till otäcka händelser. Lika vanligt är fasan över att något hemskt kommer hända i framtiden som kan väcka stor oro hos personen det handlar om.

Ångest är en känsla som känns tydligt i kroppen- ex. snabba hjärtslag, svettningar, andningssvårigheter eller klump i magen. Hög grad av ångest kan leda till fobi som i sen tur kan leda till att man väljer ett levnadssätt som är undvikande.

En attack framkallad av ångest kan uppstå utan någon riktig anledning och är totalt ofarligt. Om du däremot har haft panikattacker råder jag dig att kontakta mig. Jag har under många år arbetat med patienter som lidit av ångest och har lång erfarenhet med specialistkunskaper inom internmedicin.

Privatläkare ångest Stockholm

Panikattacker

Lider du av panikattacker? Letar du efter professionell hjälp i Stockholm?

Paniksyndrom och ångest uppkommer ofta utan någon egentlig orsak. Jag heter Bo Kuritzén och är privatläkare. Jag har arbetat inom sjukvården i många år och har bred kunskap. Jag har stor erfarenhet av att behandla patienter med panikattacker i Stockholm.

Panikattacker

Panikångest

Har du någonsin upplevt panikattacker som du vill råda bot på? Du kan andas ut nu! Jag heter Bo Kuritzén och jag kan hjälpa dig i Stockholm att behandla panikångest. Ring mig, boka en tid så ska vi komma fram till en behandlingsplan som är anpassad efter dig och dina problem.

Panikångest är intensiva känslor av rädsla och oro, vilket de flesta någon gång har känt. För de flesta är ångestkänslor kopplade till något hemskt som i sin tur ofta är kopplat till trauma. Lika vanligt är fasan över att något kommer hända i framtiden som kan väcka oro hos personen i fråga. Detta är en känsla som tydligt känns i kroppen- så som snabba hjärtslag, svettningar, andningssvårigheter eller klump i magen. Panikångest kan leda till fobi och sedan leda till att man väljer ett levnadssätt som är undvikande. 

En attack framkallad av panikångest kan uppkomma utan någon egentlig orsak och är helt ofarlig. Om du däremot har haft flera panikattacker rekommenderar jag dig att ta kontakt med mig. Jag har länge arbetat med patienter som lidit av ångest och har många års erfarenhet inom internmedicin

Vid eventuella frågor och funderingar kring panikångest, hör av dig till mig direkt. Jag lovar, det finns ett sätt att behandla dian problem.

Panikångest

et ska gå snabbt och enkelt att få akut sjukvård i Stockholm! Vill du slippa köer och långa väntetider, men samtidigt få professionell hjälp ska du kontakta mig. Jag har många års erfarenhet och stor kunskap inom internmedicin, därför kan jag lova dig att du kommer få den hjälp du vill ha och behöver.

Min specialitet inom internmedicin omfattar bland annat mage, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, lungor, astma, allergiska besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc. Jag kan även erbjuda vård för dig som upplever problem med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik. Upplever du besvär med något av ovanstående, kontakta mig så ser vi till att du får skräddarsydd sjukvård anpassad efter dina besvär!

Akut sjukvård

När du söker akuttider för sjukvård i Stockholm är det mitt namn du ska lägga på minnet. Jag är en professionell privatläkare med lång erfarenhet och bred specialistkunskap inom internmedicin. Mina kunskapsområden innefattar bland annat:

 • Mage
 • Lever
 • Galla
 • Hjärta
 • Lungor
 • Allergi
 • Ledvärk
 • Övervikt

Jag har dessutom breddat min kompetens genom att tjänstgöring på öron-, näs- och halsklinik, på neurologisk universitetsklinik och även på undervisningssjukhus med inriktning på alkohol- och annan drogproblematik. Jag kan med andra ord hjälpa dig, samt erbjuda akuttider, oavsett vilka dina problem är.

Akuttider

Behöver du hjälp att välja rätt läkare när det avser privat diabetesvård Stockholm? Givetvis så söker du någon som är oerhört pålitlig samt som någon som innehar den rätta kompetensen. När det kommer till just diabetes så är det angeläget att komma till rätt privat diabetesvård Stockholm. Välj någon som i hög grad har kännedom om just diabetes och som har lång erfarenhet.

Vad är egentligen diabetes?

Man kan beskriva det som en ämnesomsättningssjukdom, då man har en nedsatt förmåga att producera eget insulin. Det kan även vara så att man inte alls kan producera insulin. Vad är det som är så viktigt med insulin då? Jo, insulin är ett livsviktigt hormon i vår kropp som behövs för att glukos från blodet ska kunna förse våra celler med näring.

Något många inte har kunskap om är att diabetes inte är bara en sjukdom, utan flera varierande sjukdomar som grundar sig av olika anledningar. För att beskriva det enkelt så kan man säga att det finns två olika typer av diabetes:

Typ 1 som oftast uppkommer i barn och ungdomsåren. Denna typ av diabetes innebär ett livslångt behov av medicin.

Typ 2 som är mer av en livsstilssjukdom som man kan genom rätt sorts behandling råda bot på.

Både dessa typer av diabetes har en gemensam nämnare och det är att man drabbas av för högt blodsocker.

Lita på att få god och konstruktiv hjälp samt insatser gällande din diabetes när du väljer privat diabetesvård Stockholm. Det är A och O att söka dig till en läkare som har mångårig erfarenhet av just diabetes och som omsorgsfullt kommer att hänge sig till dig som patient. Ta till exempel Dr. Bo Kuritzén Leg. läkare som i många år behandlat diabetespatienter med gott resultat. Med stor rutin och gedigen kunskap så är du i trygga händer. Då har du gjort ett klokt vid val av privat diabetesvård Stockholm.

Diabetesvård

Jag har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom sjukvård, med specialistkunskap inom internmedicin. Förutom sjukvård kan jag också erbjuda hälsokontroller både för företag och för enskilda patienter. Därmed utfärdar jag även friskintyg i Stockholm.

Kontakta mig när du behöver friskintyg Stockholm. Det går även bra att ställa frågor direkt till mig om sjukdomar, symtom och andra medicinska problem.

Friskintyg

Att regelbundet gå på hälsokontroll är bra och smidigt sätt att upptäcka eventuella sjukdomar tidigt. Så ring mig redan idag så bokar vi in en tid redan idag! För ditt välmående.

Jag erbjuder dig allt vad en hälsokontroll innefattar- så som rådgivning, behandling av sjukdomar och övrig medicinsk problematik. En mätning av längd, vikt samt ditt BMI kommer även att göras. Under hälsokollen kommer även mätningar av blodtryck och blodfetter att göras, samt test av lungfunktion, syntest, hörseltest osv. För kvinnor och män över 45 år tillkommer vissa undersökningar.

Hälsokontroll

Har du varit med om en olycka eller drabbats av sjukdom som du behöver läkarintyg? Behöver du ditt intyg med kort varsel? Kontakta mig redan idag så hjälper jag dig med detsamma. Jag finns på vår klinik på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

När du behöver läkarintyg i Stockholm – Välkommen till Bo Kuritzén!

Läkarintyg

Det ska vara lättsamt att få snabb privatvård i Stockholm! Vill du slippa köer och de långa väntetiderna? Då ska du kontakta mig, jag garanterar dig professionell hjälp med gott bemötande. Jag har många års erfarenhet och specialitet inom internmedicin, därmed lovar jag dig att du kommer få den vård du letar efter!

Min specialitet inom internmedicin omfattar bland annat mage, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, lungor, astma, allergiska besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc. Jag kan även erbjuda hjälp för dig som upplever problematik med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik.

Privatvård

Jag har specialistkunskap inom internmedicin och har lång erfarenhet av sjukvården. Jag har också stor erfarenhet av att utföra medicinsk-juridiska utredningar, till exempel vid tvister med försäkringsbolag och försäkringskassor.  Förutom sjukvård kan jag också erbjuda hälsokontroller både för företag och för enskilda patienter. Jag hjälper dig med sjukintyg i Stockholm.

Så vad väntar du på? Boka en tid redan idag så hjälper jag dig i Stockholm med ditt sjukintyg.

Sjukintyg

Det ska vara lätt att få sjukvård i Stockholm. Jag garanterar dig professionell hjälp utan långa väntetider och köer- alltid väl bemött. Jag har många års erfarenhet och specialitet inom internmedicin, därför vågar jag lova dig att du kommer få den sjukvård du söker.

Ämnet internmedicin omfattar bland annat mage, galla, lever, bukspottkörtel, hjärta, lungor, allergiska, astma, besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals med mera. Jag kan även erbjuda behandling för dig som upplever problematik med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik. Upplever du att du besväras med något av ovanstående? Kontakta mig redan idag så ser vi till att du får den sjukvård du behöver!

Akut sjukvård

 

Här kan du läsa mer om olika diagnoser.

På 1177 hittar du svar på många vårdfrågor.

Kontakta mig här.