Sömnspecialist Stockholm

Kontakt Läs mer
Visste du att upp till var tredje person har lindriga eller kraftfulla sömnsvårigheter varje vecka i Sverige? Det har visat sig ha en rad olika förklaringar till varför sömnproblem uppkommer och fortsätter. Känner du att dina problem är mer än temporära bör du söka upp en sömnspecialist Stockholm och få en förklaring till varför just du drabbats av regelbundna problem med nattsömn.

Kontakta din Sömnspecialist Stockholm

Ofta, men långt ifrån alltid, beror sömnsvårigheter på nervösa anspänningar och oro i kroppen. Det är inte ovanligt att detta leder till en ond spiral där det ena påverkar det andra. Sover man dåligt presterar man sämre. Eller så får man svåra koncentrationssvårigheter dagtid och det blir allt svårare att komma till ro. När detta som tidigare inte berott på psykiska problem, får fortsätta månad efter månad, leder problemen ofta till just mental ohälsa. Istället för att utreda vad som är kopplat till den fysiska och psykiska hälsan, så tycker din sömnspecialist Stockholm att det är bättre att du söker hjälp så fort som möjligt för att begränsa orsaken.

Det är inte alls ovanligt med sömnsvårigheter. Oftast behöver du inte ens oroa dig. Att få för lite sömn då och då är ingen fara. Däremot, när det blir mer regelbundet bör du ta reda på anledningen till dina problem.

Har du långvariga sömnbesvär bör du kontakta sömnspecialist Stockholm för att få bukt på sömnbristen. Sömnproblemen kan vara att du regelbundet har svårt att somna, dvs att det tar mer än 45minuter.

Du vaknar en eller flera gånger på natten och har svårt att somna om. Eller så vaknar du tidigare än du tänkt dig om morgonen innan du är ordentligt utsövd utan att kunna somna om. Orsaken kan vara allt från stress och press till snarkningar och för mycket alkohol och nikotinintag samt allt däremellan. Kontakta sömnspecialist Stockholm och kom tillrätta med ett onödigt problem. Välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning