Sömn Stockholm

Kontakt Läs mer

Lider du av sömnproblem? Letar du efter hjälp med din sömn?

Mitt namn är Bo Kuritzén och jag är privatläkare och med specialistkunskaper inom internmedicin. Därför vet jag hur pass viktig sömn är för din hälsa. Kroppen är beroende av sömn för att återhämta sig, vila och bearbeta dagens intryck. Vid god natts sömn klarar man lättare av att hantera stress och påfrestningar. Närmare en tredjedel av våra liv går till sömn. Jag sätter därför en diagnos och behandlar omgående för att du snabbt ska få den hjälp du behöver.

Sömn Stockholm – Här får du hjälp

Vårt behov av sömn är helt beroende av hur effektiv sömnen är. Man brukar säga att man behöver mellan sex och nio timmars sömn på en natt. Det är enkel matematik- sömn är grunden till din hälsa!

Upplever du att din sömn orsakar problem och att det påverkar din vardag? Jag har under många år arbetat med patienter som lider av sömnbesvär. Du är varmt välkommen att kontakta mig för min rådgivning eller vid eventuella frågor.

Behöver du hjälp med din sömn i Stockholm? Kontakta oss idag

Enklast når du mig via telefon, men går det lika väl att höra av sig via mail. Min klinik finner du på Birger Jarlsgatan 44 nära Stureplan.

Sov bättre och längre – jag hjälper dig med sömn i Stockholm. Hör av dig till mig redan idag. Hjärtligt välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning