Sjukvård Stockholm

Kontakt Läs mer

När du behöver sjukvård i Stockholm ska du vända dig till Bo Kuritzén- det är jag! Jag är en professionell läkare med specialistkunskap inom internmedicin. Du är varmt välkommen att ringa, maila eller besöka mig när du behöver snabb hjälp. Jag erbjuder vård och hälsokontroller för ditt företag och dig som privatperson.

Sjukvård Stockholm – Här får du vård

Det ska vara lätt att få sjukvård i Stockholm. Jag garanterar dig professionell hjälp utan långa väntetider och köer- alltid väl bemött. Jag har många års erfarenhet och specialitet inom internmedicin, därför vågar jag lova dig att du kommer få den sjukvård du söker.

Ämnet internmedicin omfattar bland annat mage, galla, lever, bukspottkörtel, hjärta, lungor, allergiska, astma, besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals med mera. Jag kan även erbjuda behandling för dig som upplever problematik med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik. Upplever du att du besväras med något av ovanstående? Kontakta mig redan idag så ser vi till att du får den sjukvård du behöver!

Behöver du sjukvård i Stockholm? Kontakta oss idag!

Hör gärna av dig till mig för önskad rådgivning eller vid eventuella frågor. Du kan besöka mig på vår klinik som ligger på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm nära Stureplan, men du är även välkommen att ringa eller maila mig.

Jag hjälper dig med all sjukvård i Stockholm. Tveka inte att ta kontakt med mig om du har frågor om sjukdomar, symtom och andra medicinska problem.

Varmt välkommen!

Nyckelord:

Sjukvård Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning