Rattfylleri Stockholm

Kontakt Läs mer

Rattfylleri är ett trafikbrott mot att hantera ett motordrivet fordon med en otillåten mängd alkohol i blodet. Cirka 90 % av alla personer som åker fast för rattfylleri, både i Stockholm och i resten av landet,  är alkoholister. Har du eller någon du känner problem med alkohol är du välkommen att kontakta mig, Bo Kuritzén. Jag är en specialistläkare med fokus på bland annat alkohol och alkoholmissbruk. Jag är din hjälp när du eller din närstående åkt fast för rattfylleri i Stockholm.

Som läkare har jag lång erfarenhet av missbruksfrågor och alkohol och vet att ett beroende är mycket svårt att bli av med utan professionell hjälp. Oavsett om ni åkt fast för rattfylleri eller om ni enbart vill ha förebyggande hjälp är det klokt att söka stöd. Ni är varmt välkomna att ta kontakt med mig direkt.

Jag hjälper dig motverka alkoholism och rattfylleri i Stockholm

Jag har lång erfarenhet från sjukvården och har arbetat på undervisningssjukhus med inriktning på alkohol- och annan drogproblematik. Minst tio procent av vuxna män och kanske upp till fem procent av kvinnorna är alkoholberoende. Rattfylleri är endast en checkpunkt för att se om du ligger i farozonen för alkoholism, det finns en mängd andra. På min mottagning på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm kan jag hjälpa dig med alkoholism, oavsett om du åkt fast för rattfylleri eller inte.

Alkoholproblem och rattfylleri i Stockholm? Kontakta mig för stöd och hjälp!

Nyckelord:

Rattfylleri Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning