Privatvård i Stockholm

Kontakt Läs mer

Jag heter Bo Kuritzén och är en professionell och erfaren privatläkare med specialistkunskaper inom internmedicin. Jag kan därför hjälpa dig med privatvård i Stockholm.

När du söker hjälp är du hjärtligt välkommen att ringa mig. Jag kan erbjuda privatvård för såväl företag som privatpersoner. Så när du söker privatvård är det mig du ska kontakta!

Privatvård i Stockholm med garanti för professionell hjälp & gott bemötande

Det ska vara lättsamt att få snabb privatvård i Stockholm! Vill du slippa köer och de långa väntetiderna? Då ska du kontakta mig, jag garanterar dig professionell hjälp med gott bemötande. Jag har många års erfarenhet och specialitet inom internmedicin, därmed lovar jag dig att du kommer få den vård du letar efter!

Min specialitet inom internmedicin omfattar bland annat mage, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, lungor, astma, allergiska besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc. Jag kan även erbjuda hjälp för dig som upplever problematik med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik.

Kontakta mig angående privatvård i Stockholm

Tveka inte att ta kontakt med mig för min rådgivning eller vid eventuella frågor angående privatvård i Stockholm. Jag finns på vår klinik på Birger Jarlsgatan 44 nära Stureplan i Stockholm, men att ringa eller maila går självklart lika bra.

Slipp köer och få expert vård – välkommen till Bo Kuritzén för privatvård i Stockholm.

Välkommen!

Nyckelord:
Privatvård Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning