Privatläkare Stockholm

Kontakt Läs mer

Letar du efter en professionell privatläkare? Jag heter Bo Kuritzén och är en privatläkare för dig i Stockholm.

Jag har stor erfarenhet och är specialist inom internmedicin, därmed lovar jag dig att du kommer få den sjukvård du behöver. Mina kunskaper kring internmedicin omfattar bland annat mage, lever, bukspottkörtel, galla, hjärta, astma, lungor, allergiska besvär, vätskesamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc.

Som din privatläkare i Stockholm kan jag erbjuda sjukvård för dig som upplever problem med diabetes, övervikt, impotens etc. Upplever du besvär med någon av ovanstående punkter och behöver hjälp- kontakta mig så ser vi till att du får vård skräddarsydd efter dina besvär!

En privatläkare i Stockholm med bred kompetens

Jag har valt att bredda min kompetens som privatläkare genom att jag har tjänstgjort på öron-, näs- och halsklinik, på neurologisk universitetsklinik och även på undervisningssjukhus med inriktning på alkohol- och annan drogproblematik. Med andra ord: jag kan hjälpa dig och erbjuder akuttider och sjukvård för dig i Stockholm, oavsett vilka dina problem skulle vara.

Att få tag på en bra privatläkare i Stockholm snabbt och enkelt ska vara lätt. Hos mig garanterar jag alltid vård av hög kvalitet med stor kunskap utan långa väntetider och köer- väl bemött! Ring, maila eller besök mig på vår klinik som ligger på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm vid Stureplan.

Hjärtligt välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning