Privatläkare astma Stockholm

Kontakt Läs mer
Astma är en sjukdom i luftvägarna som gör att du ibland eller ofta får svårt att andas. Orsaken till detta är en inflammation som uppstår i luftrören. Astma kan komma när som helst i livet, likaväl som du får det i barndomen kan det komma senare i livet. Ofta kan det ta längre tid att komma underfund med det som vuxen eftersom många felaktigt tror att man endast får det i unga år. För att konstatera eller utesluta dina farhågor behöver du hjälp av en privatläkare astma Stockholm som hjälper dig med att konstatera vad du lider av.

Det finns fler liknande åkommor som man kan missta för astma.

Andra sjukdomar och besvär som kan göra det svårt att andas är exempelvis KOL och sömnapné som inte ska förväxlas med astma.

Med rätt privatläkare astma Stockholm så får du den hjälp du behöver. Många går med dessa besvär alldeles för länge och för att slippa onödiga bekymmer bör du så fort du kan ta kontakt med din privatläkare astma Stockholm.

Ta hjälp av privatläkare astma Stockholm vid besvär

Vid astma används framför allt olika typer av läkemedel som du måste andas in. Du behöver oftast använda både kortison och luftrörsvidgande läkemedel för att komma tillrätta och lindra problemen vid astma.

Detta får du hjälp med av din privatläkare astma Stockholm. Vid besvär med astma kan det bli aktuellt med läkemedlet flutikason som finns i antingen inhalatorpulver eller inhalatorsprej. Läkemedlet finns under flera namn och motverkar inflammation i luftrören och läker irriterad vävnad. Läkemedlet används dock inte för att lindra akuta astmaanfall. När du har astma drar bland annat musklerna i luftrören ihop sig, blir trånga och det blir tungt att andas och du kan få panikkänslor.  Då fungerar läkemedlet som utvidgande och lindrar dina besvär. Eftersom det kan vara olika typer av sjukdomstillstånd bör man inte ställa någon diagnos själv utan låta en privatläkare astma Stockholm göra det åt dig.

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är min vägbeskrivning till min mottagning