Privatläkare alkoholproblem

Kontakt Läs mer
Känner du att det har gått överstyr med dina egna dryckesvanor? Funderar du på att söka dig till en privatläkare alkoholproblem ligger du eller redan befinner dig i farozonen för alkoholism. Som man säger i dagligt tal. Det finns vissa kännetecken som ger en tydlig bild om du är i farozonen. Har du:
  • alkoholabstinens
  • återställarbehov
  • tål du stora mängder alkohol utan att bli berusad
  • eller att du har förlorat kontrollen över ditt alkoholintag

så är det bara några varningssignaler som man i allra högsta grad ska ta på allvar. När man kommer till insikt och erkänner för sig själv att alkoholen kommer före familj och vänner, arbete och andra åtagande, så är det både tydligt och en bra idé att komma i kontakt med en erfaren privatläkare alkoholproblem.

Orsakerna till att alkoholproblemen har uppkommit kan vara många. Viktigare är givetvis hur man kommer tillrätta med dem och där är ofta kunskapen om uppkomsten värdefull. Det är inte lätt att behandla men det går och en förutsättning är stort tålamod. Och att man erkänner för sig själv samt släpper skammen många har, eftersom det ofta är anledningen till att man söker privatläkare alkoholproblem när det har gått onödigt lång tid.

Privatläkare alkoholproblem hjälper dig

Man kan lösa sina alkoholproblem på egen hand men det är väldigt ovanligt och få gånger som det slutar på ett tillfredsställande sätt.

Man har mycket vunnet genom att söka upp en privatläkare alkoholproblem så fort man får eller känner en indikation på att saker inte står rätt till med sin dryckeskonsumtion. En privatläkare alkoholproblem med rätt kunskap och mångårig erfarenhet är en bra förutsättning. Det är början på att komma tillbaka till ett liv med kvalitét som alla är värda. Känner du igen tecknen, framförallt bör du erkänna för dig själv och släppa på skam och prestige och ge dig själv chansen att leva ett liv utan alkohol. Lycka till!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning