Privat diabetesvård Stockholm

Kontakt Läs mer
Behöver du hjälp att välja rätt läkare när det avser privat diabetesvård Stockholm? Givetvis så söker du någon som är oerhört pålitlig samt som någon som innehar den rätta kompetensen. När det kommer till just diabetes så är det angeläget att komma till rätt privat diabetesvård Stockholm. Välj någon som i hög grad har kännedom om just diabetes och som har lång erfarenhet.

Vad är egentligen diabetes?

Man kan beskriva det som en ämnesomsättningssjukdom, då man har en nedsatt förmåga att producera eget insulin. Det kan även vara så att man inte alls kan producera insulin. Vad är det som är så viktigt med insulin då? Jo, insulin är ett livsviktigt hormon i vår kropp som behövs för att glukos från blodet ska kunna förse våra celler med näring.

Expert när det avser privat diabetesvård Stockholm

Något många inte har kunskap om är att diabetes inte är bara en sjukdom, utan flera varierande sjukdomar som grundar sig av olika anledningar. För att beskriva det enkelt så kan man säga att det finns två olika typer av diabetes:

Typ 1 som oftast uppkommer i barn och ungdomsåren. Denna typ av diabetes innebär ett livslångt behov av medicin.

Typ 2 som är mer av en livsstilssjukdom som man kan genom rätt sorts behandling råda bot på.

Både dessa typer av diabetes har en gemensam nämnare och det är att man drabbas av för högt blodsocker.

Lita på att få god och konstruktiv hjälp samt insatser gällande din diabetes när du väljer privat diabetesvård Stockholm. Det är A och O att söka dig till en läkare som har mångårig erfarenhet av just diabetes och som omsorgsfullt kommer att hänge sig till dig som patient. Ta till exempel Dr. Bo Kuritzén Leg. läkare som i många år behandlat diabetespatienter med gott resultat. Med stor rutin och gedigen kunskap så är du i trygga händer. Då har du gjort ett klokt vid val av privat diabetesvård Stockholm.

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning