Pollenallergi Stockholm

Kontakt Läs mer

Letar du efter hjälp, rådgivning och behandling av pollenallergi i Stockholm? Då är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med mig. Mitt namn är Bo Kuritzén och jag arbetar som läkare med specialkompetens inom internmedicin i Stockholm.

Pollenallergi Stockholm – Ett vanligt problem men det finns hjälp!

Pollenallergi, även kallat hösnuva, är besvär som brukar uppstå när pollenkorn kommer i kontakt med dig. Säsongen påbörjas tidigt på våren och pågår långt in på hösten. Beroende på hur mycket och vilken typ av pollen som finns i luften regleras besvären.

Björkpollen och gräspollen är de allra vanligaste typerna man brukar reagera på. De flesta känner att de receptfria medicinerna som finns på Apoteket hjälper, medan andras pollenallergier kan leda till astma som man behöver få behandling för av läkare. Pollenallergi kan vara ärftlig, men är inget som är garanterat.

Kontakta mig angående pollenallergi i Stockholm

Jag har lång erfarenhet av att diagnostisera och behandla olika typer av allergier och kan självklart hjälpa dig med din pollenallergi. Upplever du problem med andningen tycker jag att du ska ringa mig snarast!

Pollenallergi är något som lätt kan påverka din vardag, samt få dig att känna dig orkeslös och trött. Men nu är det dags att råda bot på din pollenallergi i Stockholm. Tveka inte att kontakta mig vid eventuella frågor och funderingar eller om du vill boka en läkartid hos mig.

Mig kan du besöka på vår klinik som ligger på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm nära Stureplan.

Varmt välkommen hit för behandling av din Pollenallergi i Stockholm!

Nyckelord:
Pollenallergi Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning