Panikångest Stockholm

Kontakt Läs mer

Har du någonsin upplevt panikattacker som du vill råda bot på? Du kan andas ut nu! Jag heter Bo Kuritzén och jag kan hjälpa dig i Stockholm att behandla panikångest. Ring mig, boka en tid så ska vi komma fram till en behandlingsplan som är anpassad efter dig och dina problem.

Panikångest är intensiva känslor av rädsla och oro, vilket de flesta någon gång har känt. För de flesta är ångestkänslor kopplade till något hemskt som i sin tur ofta är kopplat till trauma. Lika vanligt är fasan över att något kommer hända i framtiden som kan väcka oro hos personen i fråga. Detta är en känsla som tydligt känns i kroppen- så som snabba hjärtslag, svettningar, andningssvårigheter eller klump i magen. Panikångest kan leda till fobi och sedan leda till att man väljer ett levnadssätt som är undvikande. 

Här får du hjälp med panikångest i Stockholm

En attack framkallad av panikångest kan uppkomma utan någon egentlig orsak och är helt ofarlig. Om du däremot har haft flera panikattacker rekommenderar jag dig att ta kontakt med mig. Jag har länge arbetat med patienter som lidit av ångest och har många års erfarenhet inom internmedicin

Vid eventuella frågor och funderingar kring panikångest, hör av dig till mig direkt. Jag lovar, det finns ett sätt att behandla dian problem.

Min mottagning hittar du på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning