Läkare Stockholm

Kontakt Läs mer

Är du i behov av en professionell och kunnig läkare i Stockholm ska du ta kontakt med mig. Jag heter Bo Kuritzén och jag är din privata doktor. Jag har bred kompetens och mångårig erfarenhet inom internmedicin.

Att få tag på en bra läkare i Stockholm, snabbt och enkelt, är inte alltid lätt. Hos mig garanterar jag att du alltid får vård av hög kvalitet med specialistkunskap utan långa väntetider och köer. Alltid väl bemött!

Din privata läkare i Stockholm

Jag är specialiserad inom internmedicin vilket omfattar mage, lever, galla, hjärta, lungor, allergi, ledvärk, övervikt och hormoner. Jag har dessutom breddat min kompetens genom tjänstgöring på öron-, näs- och halsklinik, på neurologisk universitetsklinik och även på undervisningssjukhus med inriktning på alkohol- och annan drogproblematik. Jag kan med andra ord hjälpa dig oavsett vilka typer av besvär du upplever, samt erbjuda akuttider och sjukvård för dig som bor i Stockholm, oavsett vilka dina problem skulle vara.

Kontakta en professionell läkare i Stockholm

Till mig kan du ställa frågor om sjukdomar, symtom och andra medicinska problem. Du kanske vill boka en läkartid? Hör då av dig till mig när du behöver en skicklig och pålitlig läkare i Stockholm. Ring mig redan idag! Du finner min klinik på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

Varmt välkommen!

Nyckelord:
Läkare Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning