IBS Stockholm

Kontakt Läs mer

Letar du efter hjälp för IBS i Stockholm? Sjukdomen är oerhört vanlig och har också många namn. Man räknar med att upp till en tredjedel av befolkningen har olika grader av åkomman. Mitt namn är Bo Kuritzén- din specialist och privatläkare. Jag kan hjälpa dig i Stockholm att behandla IBS!

IBS är en förkortning av Irritable Bowel Syndrome. Att man har sjukdomen betyder att man dras med olika problem som har med mag- och tarmkanalen att göra, vilket betyder att man har känslig tarm. Varför vissa drabbas är fortfarande oklart. Det är dock en vanlig sjukdom bland kvinnor och uppkommer vanligtvis vid 30-40 års ålders.

IBS är ofta något man har i många år med besvär i varierande grad. Besvären kan undvikas genom att undvika mat som ofta orsakar problematik. Botemedel finns ej, men läkemedel som dämpar besvären finns att köpa.

Behandling av IBS är individuell och ofta något man själv får pröva sig fram till.

Här får du hjälp med IBS i Stockholm

Besväras du av IBS och har svårt att komma underfund med den? Jag är specialist inom internmedicin, som omfattar bland annat mage och tarmar, samt lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, övrig cirkulation med mera. Eftersom ingen vet orsaken till IBS har vi heller ingen entydigt effektiv behandling. Men tillsammans kan vi arbeta oss fram till en behandlingsmetod som skräddarsys efter dig och dina besvär.

Ring och boka en tid redan idag. Min klinik finns på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning