Hormoner Stockholm

Kontakt Läs mer

Har du frågor om hormoner och söker hjälp i Stockholm? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med mig, Bo Kuritzén, så får du hjälp omedelbart. Jag är privatläkare och specialist inom internmedicin med mottagning på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

Jag hjälper vid problem med hormoner

Hormonerna styr det som händer i kroppen. Hormonsystemet är uppbyggt av körtlar som i sin tur producerar signalämnen. Med hjälp av blodet transporteras de framåt så de når ut till kroppens alla delar, och påverkar bestämda celler. Vår kropp styrs till stor del av de hormoner vi har i kroppen- bland annat tillväxt, könsmognad, fortplantning, ämnesomsättning etc.

Bor du i Stockholm och har funderingar kring dina hormoner? Tveka inte att slå mig en signal för rådgivning och svar på eventuella frågor! Jag har specialistkunskap inom detta område och många års erfarenhet.

Min klinik finner du i Stockholm, och vid eventuella frågor och funderingar kring mina hälsokontroller är du hjärtligt välkommen att kontakta mig! Mig når du snabbast på telefon, men jag går också att kontakta via e-mail.

Jag ser fram emot att höra från dig. Välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning