Hälsokontroll Stockholm

Kontakt Läs mer

Mitt namn är Bo Kuritzén och jag är privatläkaren du ska kontakta nästa gång du vill utföra hälsokontroll i Stockholm. Jag har en lång erfarenhet och bred kunskap vad gäller internmedicin, och förutom sjukvård erbjuder jag självklart hälsoundersökningar både för ditt företag och för dig som enskild patient.

Att regelbundet gå på hälsokontroll är bra och smidigt sätt att upptäcka eventuella sjukdomar tidigt. Så ring mig redan idag så bokar vi in en tid redan idag! För ditt välmående.

Här gör du din hälsokontroll i Stockholm

Jag erbjuder dig allt vad en hälsokontroll innefattar- så som rådgivning, behandling av sjukdomar och övrig medicinsk problematik. En mätning av längd, vikt samt ditt BMI kommer även att göras. Under hälsokollen kommer även mätningar av blodtryck och blodfetter att göras, samt test av lungfunktion, syntest, hörseltest osv. För kvinnor och män över 45 år tillkommer vissa undersökningar.

Vill du göra en hälsokontroll i Stockholm?

Jag kan med stolthet säga att du hos mig hittar en av de bästa klinikerna för i Stockholm. Jag finns på Birger Jarlsgatan 44 (nära Stureplan). Skulle du ha eventuella frågor och funderingar kring mina hälsokontroller är du varmt välkommen att kontakta mig! Du når mig snabbast via telefon och går även att kontakta via e-mail, så återkopplar jag så snart jag kan.

Vid hälsokontroll utan långa väntetider för företag och privatpersoner i Stockholm- ring Bo Kuritzén!

Nyckelord:

Hälsokontroll Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning