Doktor Stockholm

Kontakt Läs mer

Söker du en professionell och en kompetent doktor i Stockholm har du hamnat rätt! Mitt namn är Bo Kuritzén, din specialistläkare inom internmedicin i Stockholm.

Jag är en läkare med specialitet inom internmedicin. Vilket omfattar bland annat mage, lever, galla, hjärta, lungor, astma, allergiska besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc. Jag kan även erbjuda sjukvård för dig som upplever problem med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik.

Din privata och professionella doktor i Stockholm

Då jag utger mig att vara en professionell doktor i Stockholm, med stor kompetens och mångsidighet, har jag dessutom valt att bredda min kompetens genom tjänstgöring på öron-, näs- och halsklinik, på neurologisk universitetsklinik och undervisningssjukhus med inriktning på alkohol- och annan drogproblematik. Jag är en läkare som även har stor erfarenhet av att utföra medicinsk-juridiska utredningar, som vid tvister med försäkringsbolag och försäkringskassor i Stockholm. Förutom sjukvård kan jag också erbjuda hälsokontroller både för företag och för privata patienter.

När du är i behov av en erfaren och kunnig doktor i Stockholm är det mitt namn du ska lägga på minnet. Jag erbjuder dig skräddarsydd sjukvård och behandlingar utan långa väntetider och köer. Vid eventuella funderingar kring sjukdomar och olika symptom är du varmt välkommen att ta kontakt med mig för vidare information och rådgivning. Du når mig snabbast på telefon och går även att kontakta via e-mail.

När du behöver läkarhjälp- besök min mottagning som du finner på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm.

Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning