Diabetes Stockholm

Kontakt Läs mer

Har du problem med att få bukt på din diabetes har du hamnat rätt! Mitt namn är Bo Kuritzén och jag har stor kunskap och lång erfarenhet av behandling av diabetes i Stockholm.

Diabetes är en av våra större folksjukdomar och i Sverige räknar man med att det finns minst 300 000 diabetiker. Hormonet insulin reglerar mängden glukos (blodsocker) som vi har i blodet. Drabbas man innebär det att mängden glukos i blodet ökar, vilket då resulterar i att du får för hög sockerhalt i blodet. I det långa loppet kan det orsaka skador på njurar, ögon samt fötter.

Jag hjälper dig i Stockholm med diabetes

Jag erbjuder behandling av diabetes i Stockholm. Mitt namn är Bo Kuritzén, jag har stor kunskap & lång erfarenhet av behandling av diabetes. Välkommen!

Känner du dig ovanligt trött, törstig eller kissnödig? Då kan fallet vara så att du drabbats av diabetes. Det kan vara en ärftlig sjukdom, men kan också vara ett resultat av vilka levnadsvanor du har. Då vanligtvis orsakat av övervikt, förhöjt blodtryck, graviditet, stress och rökning.

Sjukdomen delas in i olika typer- exempelvis typ 1, typ 2 samt graviditetsdiabetes. Skulle man drabbas av en högre grad av diabetes produceras fortfarande insulin i kroppen, men inte tillräckligt mycket.

Kontakta mig angående diabetes i Stockholm och hur du kan få hjälp

Behöver du rådgivning? Vid eventuella frågor och funderingar, ta kontakt med mig så berättar jag mer. Jag har under åren sysslat mycket med diabetes– både som sjukhusläkare och som privat specialistläkare i Stockholm. Mig når du snabbast möjligast via telefon, men det går lika bra att kontakta mig via mail.

Vid behandling av diabetes – ring mig, Bo Kuritzén, din specialistläkare!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning