Depression Stockholm

Kontakt Läs mer

Mitt namn är Bo Kuritzén och jag är privatläkaren med specialistkunskap inom internmedicin i Stockholm. Söker du efter professionell behandling av depression kan jag hjälpa dig.

Professionell behandling av depression i Stockholm

Att känna sig nedstämd och sorgsen är inget ovanligt och kan hända alla. Det är en del av livets gång- det går upp och ned. Men skulle det vara så att du upplever detta tillstånd som ihållande kan fallet vara så att man fallit in i en depression. Orsakerna kan vara många, så som stress, olika former av tragedier och konflikter med närstående. Ibland finns dock ingen direkt anledning till vad som kan ha framkallat depressionen. Lite drygt hälften av landets kvinnor och cirka en fjärdedel av männen genomgår någon gång i livet någon form av nedstämdhet eller värre, som man ibland behöver hjälp att behandla.

Om du eller någon du känner är drabbad av depression kan det finnas många olika orsaker som ligger bakom. Det är en sjukdom som många drabbas av och symptomen varierar, men med rätt behandling går det att behandla.

Erfaren läkare i Stockholm

Mitt namn är Bo Kuritzén och jag har flera års lång erfarenhet vad gäller behandling av depression i Stockholm och besitter specialistkunskap inom internmedicin. Har du frågor kring mitt arbete och utförande? Slå mig då en signal och låt mig berätta om vad min behandling kan erbjuda dig som patient.

Kontakta mig för behandling av din depression

Kontakta mig när du behöver hjälp med depressionen jag är din privatläkare i Stockholm.

Välkommen!

Nyckelord:
Depression Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning