Bra läkare alkoholism

Kontakt Läs mer
Behöver du hjälp med alkoholism? När du väl har bestämt dig för att söka professionell hjälp med sunda dryckesvanor ska du veta att det finns. Lika viktigt som det är att få hjälp behöver du en bra läkare alkoholism för att komma tillrätta med ditt beroende. Det finns olika möjligheter och behandlingar för dig som vill dricka mindre.

Alkoholism och andra beroenden kan ofta vara känsligt att prata om och man vill heller inte att andra ska få reda på då man tycker det är skamfullt. Därför är det bra att känna till att alla som arbetar inom sjukvården har tystnadsplikt. Det tar tid att ändra sina dryckesvanor till det bättre utan expertis men det är inte enkelt. Det går att komma till rätta med rätt tålamod och har du en bra läkare alkoholism till din hjälp så känns bördan inte längre lika tung.

Bra läkare alkoholism med kunskap och erfarenhet

Ett alkoholberoende är vanligare än man tror och oftast destruktivt både för den drabbade och dennes omgivning. Man hjälper inte bara sig själv utan även de man har i sin närmsta krets. Hur vet man att man har ett beroende? Ett ”återställarbehov” är ett exempel. Andra exempel är när omgivningen betraktar dig som beroende, att du känner ett alkoholsug vid fel tidpunkt och vid fel plats. Får du kroppsliga och psykiska symtom när du är nykter eller har du åkt fast i en nykterhetskontroll är det ytterlige tecken. Listan kan göras lång och för att komma tillrätta så snart som möjligt bör du ta kontakt med en bra läkare alkoholism.

Den bästa behandling du kan få vid ett beroende är troligtvis farmakologiskt i kombination med en bra läkare alkoholism som med bred erfarenhet och mångårig kunskap hjälper dig tillrätta med dina destruktiva ovanor. Dr. Bo Kuritzén Leg. läkare har den kunskapen.

Kontakta honom redan idag och bli kvitt ditt beroende. Välkommen!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning