Astma Stockholm

Kontakt Läs mer

Upplever du, som många andra, besvär och svårigheter med att andas på grund av din astma? Känner du dig också begränsad i olika aktiviteter och i din vardag? Då har du hittat rätt! Mitt namn är Bo Kuritzén och jag är din privatläkare med specialistkunskap inom internmedicin i Stockholm. Ta kontakt med mig redan idag så hjälper jag dig.

Behandling vid astma och allergiska besvär i Stockholm

Astma är en inflammatorisk åkomma i luftvägarna, vilket påverkar in- och utandningen i och med att luften får svårt att passera genom luftrören. Sjukdomen delas upp i två olika kategorier – allergi och icke-allergi. Syftet med behandlingen, oavsett vilken typ av behandling det är, är att du ska kunna leva din vardag utan att begränsas av din astma, den ska alltså inte behöva vara ett hinder för dig.

Bor du i Stockholm och känner dig begränsad är du välkommen att ta kontakt med mig. Jag är specialisten för dig inom allergisjukdomar, så som astma. Jag har bred kunskap och lång erfarenhet inom internmedicin som bland annat omfattar allergiska besvär.

Kontakta mig för hjälp med astma i Stockholm

Har du frågor kring vad jag har att erbjuda dig inom vård och behandling är snabbaste alternativet att få tag på mig via telefon. Det går lika bra att ta kontakt med mig via mail på, så återkommer jag till dig snarast möjligast.

För en underlättad vardag- behandla din astma hos Bo Kuritzén, din privata läkare i Stockholm.

Varmt välkommen!

Nyckelord:
Astma Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning