Astma läkare Stockholm

Kontakt Läs mer
Misstänker du att drabbats av astma och – eller allergi? Detta bör utredas så att du får den hjälp du behöver för att leva ett så bekymmerfritt liv som möjligt. Det finns olika typer av astma så det är viktigt att utreda vad just din astma uppstår av. Det finns allergisk astma och icke-allergisk astma. Att besöka astma läkare Stockholm är ett klokt och genomtänkt beslut. Få expertis hjälp och hitta den bästa medicinska lösningen för just dig. Man beskriver ett astmaanfall som att ett band dras åt över bröstkorgen, som att andas genom ett sugrör eller som ett kraftigt tryck över bröstet. Vet man inte om att det är astma man har så kan det kännas mycket obehagligt och kan ge en ångestkänsla. Så om du funderar på att det är astma som du kanske går omkring med så sök upp en duktig astma läkare Stockholm och påbörja en utredning. I en utredning så kommer din lungfunktion att mätas samt att det kan utföras olika allergitester. Idag finns det flera effektfulla mediciner som hjälper dig med astma.

Astma kan uppkomma i vilken ålder som helst, dock är det vanligare att man utvecklar astma i barnåren. Att man får astma kan bero på flera olika aspekter. Miljö, livsstil samt arv kan vara olika faktorer som gör att man utvecklar astma.

Astma läkare Stockholm- Boka tid redan idag!

Har du astma och går regelbundet hos vårdcentralen/hälsocentalen så vet du att man oftast får träffa olika doktorer från gång till gång. Det kan vara besvärligt för då är de inte riktigt insatta i just din sjukdomshistoria. Därför råder vi dig att vända dig till en kunnig och erfaren astma läkare Stockholm. Då kan du vara trygg i att du har din alldeles egna läkare som är väl insatt i dig och dina mediciner. Som visar alltid har tid för dig och som på ett hängivet sätt alltid vill hitta den bästa behandlingen för dig. Du kommer alltid i första rummet hos en astma läkare Stockholm!

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning