Ångest Stockholm

Kontakt Läs mer

Letar du efter en kunnig läkare i Stockholm som kan hjälpa dig att behandla din ångest? Du kan nu andas ut! Mitt namn är Bo Kuritzén och jag kan hjälpa dig. Ring mig, boka en tid så ska vi komma fram till en behandlingsplan som är anpassad efter dig och dina problem.

Ångest är intensiva känslor av rädsla och oro, vilket de flesta någon gång har känt. För de flesta är ångest känslor kopplade till något hemskt som i sin tur ofta är kopplat till otäcka händelser. Lika vanligt är fasan över att något hemskt kommer hända i framtiden som kan väcka stor oro hos personen det handlar om.

Behandling av ångest Stockholm

Ångest är en känsla som känns tydligt i kroppen- ex. snabba hjärtslag, svettningar, andningssvårigheter eller klump i magen. Hög grad av ångest kan leda till fobi som i sen tur kan leda till att man väljer ett levnadssätt som är undvikande.

En attack framkallad av ångest kan uppstå utan någon riktig anledning och är totalt ofarligt. Om du däremot har haft panikattacker råder jag dig att kontakta mig. Jag har under många år arbetat med patienter som lidit av ångest och har lång erfarenhet med specialistkunskaper inom internmedicin.

Ångest Stockholm – Kontakta mig för behandling

Behöver du svar på frågor eller rådgivning kring ångest, hör då av dig till mig. Jag lovar att det finns ett sätt att behandla din ångest.

Du kan besöka mig på vår klinik som du hittar på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm, nära Stureplan. Välkommen!

Nyckelord:
Ångest Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning