Alkoholmissbruk Stockholm

Kontakt Läs mer

Är du, eller någon annan i din närhet, i behov av hjälp att behandla alkoholmissbruk? Då ska du ta kontakt med mig. Mitt namn Bo Kuritzén och jag är privatläkare i Stockholm med specialistkunskap inom bland annat alkoholmissbruk.

Ett alkoholmissbruk– med andra ord ett alkoholberoende – är vanligt och väldigt destruktivt för alkoholisten i fråga samt för dess omgivning. Att ta steget och faktiskt söka hjälp är ett stort och svårt steg. Alkohol finns överallt, är relativt billigt och socialt accepterat vilket gör det svårare att behandla, men det är inte omöjligt.

Alkoholmissbruk i Stockholm är ett vanligt problem – men det finns hjälp!

Cirka 10 % av den manliga befolkningen och upp till 5 % av kvinnorna i landet lider av någon form av alkoholmissbruk. Sjukdomen innebär att man regelbundet konsumerat alkohol, ofta i stora mängder. Ett beroende växer då fram och man förlorar fort förmågan att kontrollera drickandet. Självklart finns det hjälp att söka för dig som vill genomgå en behandling.

Känner du igen dig i detta? Har du någon närstående med eventuella problem kring alkoholmissbruk i Stockholm? Eller är du själv i behov av rådgivning och hjälp? Tveka inte en sekund att kontakta mig, Bo Kuritzén! Din professionella privatläkare i Stockholm. Jag kan hjälpa dig och självklart är du anonym.

Kontakta mig angående alkoholmissbruk i Stockholm och hur du kan få hjälp

När du har funderingar eller behöver rådgivning kring ditt alkoholmissbruk är det mig du ska vända dig till. Du når mig på telefon, samt via mail. Du är varmt välkommen att besöka min klinik som ligger på Birger Jarlsgatan 44 nära Stureplan i Stockholm.

När du väljer att ta striden mot alkoholen- Ring mig!

Nyckelord:
Alkoholmissbruk Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning