Alkoholism Stockholm

Kontakt Läs mer

Har du eller någon i din närhet problem med alkoholism? Då ska du ta kontakt med mig. Jag heter Bo Kuritzén och är privatläkare i Stockholm med specialistkunskap inom just alkoholism.

Minst tio procent av vuxna män och upp till fem procent av alla kvinnor är alkoholberoende. Sjukdomen som i folkmun kallas för alkoholism innebär att kroppen vänjer sig vid högt och regelbundet intag av alkohol.

Man inleder alltså ett beroende, vilket innebär att man förlorar kontrollen att kunna styra över sitt drickande. Det finns hjälp att söka och jag kan hjälpa dig som känner igen sig i detta.

Jag hjälper dig med alkoholism i Stockholm

Alkoholism– det vill säga ett alkoholberoende – är vanligt och extremt destruktivt för alkoholisten och dennes omgivning. Att söka hjälp är ett stort steg och ofta svårt för många. Ibland är fallet så att man är för stolt för att söka hjälp för sina alkoholproblem.

Så, har du någon närstående som eventuellt skulle ha problem med alkoholism, tveka inte att kontakta mig.

Kontakta mig angående alkoholism och hur du kan få hjälp

Det är aldrig för sent att söka hjälp, för hjälpen finns att tillgå. Du är givetvis anonym och jag utlovar bästa möjliga vård som går att få. Ni är alltså i trygga händer. Mitt namn är Bo Kuritzén, din professionella privatläkare i Stockholm. Mig når du snabbast möjligast via telefon. Du kan också kontakta mig via mail.

Känner du igen dig? Tveka inte – ta kontakt med mig redan idag för rätt behandling av alkoholism!

Nyckelord:
Alkoholism Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning