Alkoholism privatläkare

Kontakt Läs mer
Alkoholism privatläkare

Alkoholism privatläkare

Dricker du alkohol i smyg? Får du svåra minnesluckor när du dricker? Kanske kommer också en växande ångest för ditt drickande?

Läser du detta så har du börjat fundera över ditt beteende kring alkoholen. Är det rent av så att du vet med dig själv att du har utvecklat ett beroende och behöver professionell hjälp? Då ska du vara stolt över dig själv att du har nått en klar medvetenhet som många andra blundar och flyr ifrån. Nästa steg för dig nu att göra är att söka hjälp hos alkoholism privatläkare. Alkoholberoende är en mycket förrädisk sjukdom som man behöver stort stöd, kunskap om samt medicinering för att ta sig ur. Allt detta får du mer information om när du vänder dig till en mottagning för hjälp.

Alkoholism privatläkare, här har du lösningen!

Att ta hjälp av en duktig läkare med massor av erfarenhet inom detta område är i många fall helt avgörande för att nå nykterhet. Du behöver vara i trygga och stabila händer under din behandling så därför är det ett klokt val med alkoholism privatläkare som bevakar din behandling på bästa sätt. Det finns flera olika sätt att gå till väga när man behandlar alkoholism och det är bra att ha en kompetent och rutinerad person att rådgöra med. Oavsett vilken behandlingsform just du väljer.

Om du har bestämt dig för att söka hjälp för ditt alkoholberoende så letar du antagligen efter en alkoholism privatläkare som kan stödja dig under resans gång. Att ta i beaktande när du väljer alkoholism privatläkare är att du väljer med omsorg. En klok lösning kan vara att vända dig till Doktor Bo Kuritzén Leg. läkare som innehar en mycket hög grad av rutin samt kännedom inom detta område. Han är väl insatt och mycket hängiven sitt arbete när det gäller just alkoholberoende.

Ta en kontakt med honom redan idag för att hjälpa dig att återfå nykterheten och livskvalitén tillbaka.

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning