Alkoholism behandling Stockholm

Kontakt Läs mer

Känner du att du verkligen behöver alkoholism behandling Stockholm? Det hjälper inte ditt beroende men när man vet att problemet är vanligare än man tror känner man sig ofta inte lika skamfull. Det är inte ovanligt att det är just det som gör att man inte söker hjälp. För hjälp finns det att få. Det är givetvis inte enkelt men när man känner att det inte bara går ut över ens egen person utan även sin omgivning med familj, anhöriga, arbetsplats etc, så bör man söka alkoholism behandling Stockholm. Många har gjort det innan och många kommer göra det efter dig för att bryta det destruktiva till något positivt istället. Med rätt typ av livskvalité! Många som har fått hjälp vittnar om att det bästa de har gjort är att släppa sin skam och prestige för att slutligen ha sökt alkoholism behandling Stockholm. Och då börjat med andra, den här gången, nyttiga levnadsvanor. Du tjänar på det, din familj och hela din omkrets av människor.

Alkoholism behandling Stockholm för alla

Ofta tror man att man alkoholism behandling Stockholm är för andra. Absolut, men det gäller även dig. Alla är värda att leva ett sunt och hälsorikt liv med en bra livskvalité. Känner du att suget efter alkohol finns ”där” på ett onormalt sätt kan du inte bara söka alkoholism behandling Stockholm, du bör göra det! När du väl kommit till insikt med att söka stöd behöver du rätt sorts hjälp.

Det får du genom att träffa en person som har rätt typ av kunskap.

Samt mångårig erfarenhet av människor som har dessa besvär men också använder sig av beprövade metoder för att komma tillrätta med dessa ovanor. Dr Bo Kurizén Leg. Läkare har hjälpt många med alkoholproblem. Han känner till vilka svårigheter det finns bakom ett beroende och kan hjälpa dig till ett liv med nykterhet.

Kontakta honom idag och möt livet.

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning