Alkohol Stockholm

Kontakt Läs mer

Har du, eller någon i din närhet, problem att hantera alkohol? Då bör du kontakta mig. Mitt namn Bo Kuritzén, jag är privatläkare i Stockholm med specialistkunskap inom internmedicin och har lång erfarenhet att hjälpa folk som har problem med just alkohol och beroende.

Ungefär 10 % av den manliga delen av befolkningen och närmare 5 % av alla kvinnor har problem att hantera alkohol. Att vara alkoholmissbrukare innebär att man regelbundet konsumerar alkohol- vanligtvis i stora mängder. Ett beroende börjar då växa fram och man förlorar snabbt förmågan att kontrollera sitt intag. Det finns givetvis hjälp att söka för dig som behöver stöd i avvänjning.

Jag hjälper dig som har problem med alkohol i Stockholm

Alkoholmissbruk betyder att man har ett ohälsosamt beroende av alkohol. Det är vanligt och ofta oerhört destruktivt för alkoholisten. Att ta steget och söka hjälp för sitt missbruk är ett stort steg att ta. Alkohol finns överallt, går att komma över för en billig peng och är accepterat i många sociala sammanhang. Detta gör att denna typ av missbruk är knivigare att behandla, men det är absolut ingen omöjlighet. Känner du igen dig, eller har du någon närstående som har problem med? Behöver du rådgivning och hjälp- tveka inte att kontakta mig. Jag är din privatläkare i Stockholm. Jag kan ge dig hjälp och du är givetvis anonym.

Kontakta mig för hjälp med dina alkoholvanor

Har du frågor ska du vända dig till mig. Du når mig snabbast via telefon, men kan även ta kontakt med mig via mail. Besök gärna min klinik finner du på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm, nära Stureplan.

Välkommen!

Nyckelord:
Alkohol Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning