Akut sjukvård Stockholm

Kontakt Läs mer

Är du i behov av akut sjukvård i Stockholm är du på rätt plats! Jag heter Bo Kuritzén och är din professionella privatläkare med specialistkunskap inom internmedicin i Stockholm. När du är i behov av akut hjälp ska du inte tveka att ringa mig. Jag finns här för att ge dig med den sjukvård du behöver!

Akut sjukvård i Stockholm utan väntetider

Det ska gå snabbt och enkelt att få akut sjukvård i Stockholm! Vill du slippa köer och långa väntetider, men samtidigt få professionell hjälp ska du kontakta mig. Jag har många års erfarenhet och stor kunskap inom internmedicin, därför kan jag lova dig att du kommer få den hjälp du vill ha och behöver.

Min specialitet inom internmedicin omfattar bland annat mage, lever, galla, bukspottkörtel, hjärta, lungor, astma, allergiska besvär, vätskeansamling, ledvärk, hormoner, öron, näsa, hals etc. Jag kan även erbjuda vård för dig som upplever problem med diabetes, övervikt, impotens, alkohol- och annan drogproblematik. Upplever du besvär med något av ovanstående, kontakta mig så ser vi till att du får skräddarsydd sjukvård anpassad efter dina besvär!

Är du i behov av akut sjukvård Stockholm? Kontakta mig idag!

Tveka inte att ta kontakt med mig om du har frågor och funderingar kring vad jag har att erbjuda dig. Mig når du snabbast på telefon, men det går lika bra att kontakta mig via mail på, så återkommer jag till dig så snart som möjligt.

När du behöver akut sjukvård i Stockholm är du varmt välkommen att kontakta Bo Kuritzén- din professionella läkare.

Nyckelord:
Akut sjukvård Stockholm

Här kan du läsa mer om min verksamhet

Här är vägbeskrivningen till min mottagning