Övervikt

Övervikt

Lider du eller kanske någon i din närhet av övervikt? Jag heter Bo Kuritzén och jag är privatläkare med spetskompetens inom internmedicin, vilket bland annat omfattar mag- och tarmsystemet. Behöver du hjälp och rådgivning kring övervikt är du välkommen att kontakta mig!

Jag hjälper dig med din övervikt

Övervikt uppstår när man får i sig mer energi än vad man gör av med. Det kan vara resultatet av en särskild livsstil, tillvaro och ärftlighet. Kroppen ansträngs och belastas av övervikt, där med ökar även risken att drabbas av andra sjukdomar – till exempel högt blodtryck, hög grad av diabetes, cancersjukdomar, ledproblem, infertilitet, hjärt- och kärlsjukdomar etc. Risken för övervikt ökar lätt hos kvinnor när de når klimakteriet.

Vid ett BMI mellan 25 och 30 anses man som överviktig, vid ett BMI högre än 30 klassas det som fetma. Känner du igen dig ska du härmed sluta tveka! Ta kontakt med mig redan idag. Tillsammans skräddarsyr vi en plan för din viktnedgång.

Kontakta mig för hjälp med din övervikt

Har du frågor? Då är du välkommen att kontakta mig för mer information och min rådgivning. Du nå mig lättast på telefon. Det går lika bra att kontakta mig via e-mail, så svarar jag dig så snart jag kan. Besök gärna min mottagning som ligger på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm nära Stureplan.

Övervikt är en hälsofara för dig och ditt liv. Därför råder jag dig att ta problemet på allvar – kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig.

Välkommen!

Läs mer om övervikt här