Impotens – få professionell hjälp

Impotens – få professionell hjälp

Jag heter Bo Kuritzén och är läkare med specialistkompetens inom internmedicin, vilket innefattar bland annat diagnostik och behandling av impotens eller erektil dysfunktion.

För dig som upplever problem med impotens

Impotens är vanligare med stigande ålder. I åldrarna 65-74 år har kanske hälften av männen impotensproblem. Med impotens menas det att penisen inte blir styv nog att genomföra ett samlag. Eftersom förmågan att få stånd påverkas av känslor, muskler och nerver kan en erektion lätt störas på många olika vis. Får man plötsliga besvär då det fungerat bra tidigare, beror impotens många gånger på psykiska påfrestningar många kan leva under. Skulle fallet vara så att besväret gradvis växer fram kan en misstänkt sjukdom ligga bakom impotensen, vilket exempelvis skulle kunna vara åderförkalkning, diabetes eller förhöjt blodtryck.

Impotens är oförmåga att uppnå eller bibehålla erektion tillräcklig för en tillfredsställande sexuell aktivitet. Det finns både kroppsliga och psykiska orsaker till sviktande potens.

Kontakta mig för hjälp med impotens

Känner du igen dig tycker jag att du ska kontakta mig. Jag ställer diagnostik och utför behandlingar.

När jag får en patient med impotens problem gör jag alltid en hjärt-kärl- och laboratorieutredning och jag undersöker också om det finns någon hormonbrist – exempelvis brist på testosteron. Ring och boka en tid! Min klinik finner du på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm (nära Stureplan).

Du behöver inte lida längre, hör av dig till mig så hjälper jag dig.

Läs mer om impotens här