Fetma

Fetma

Lider du eller kanske någon i din närhet av fetma? Mitt namn är Bo Kuritzén och jag är en privatläkare med spetskompetens inom internmedicin vilket bland annat omfattar allt som rör mag- och tarmsystemet. Behöver du hjälp och rådgivning om övervikt är det mig du ska kontakta!

Professionell behandling av fetma

Fetma kan växa fram när man äter fler kalorier än vad man gör av med, och sjukdomen kan vara ett resultat av livsstil, miljö och ärftlighet. Kroppen ansträngs och belastas och risken att drabbas av andra sjukdomar ökar successivt. Exempel på detta kan vara för högt blodtryck, typ 2-diabetes, olika cancersjukdomar, infertilitet, ledproblem, hjärt- och kärlsjukdomar med flera. Risken för fetma och övervikt ökar hos kvinnor när de når klimakteriet.

Har du ett BMI högre än 30 och uppåt klassas det som fetma. Känner du igen dig? Tveka då inte att ta kontakt med mig, så skräddarsyr vi en plan för din viktnedgång.

Kontakta mig för hjälp med din fetma

Vid eventuella frågor är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med mig för vidare information och rådgivning. Du når mig snabbast på telefon, men det går även bra att kontakta mig via e-mail. Du är också varmt välkommen att besöka min mottagning som du finner på Birger Jarlsgatan 44 i Stockholm i närheten av Stureplan.

När du behöver hjälp med fetma och övervikt – ring mig, Bo Kuritzén!

Välkommen in!

Läs mer om fetma här